Öppet hus - Muntligt berättande och andra kurser på Ljungby Kulturskola

Datum: 10 januari

Tid: Kl 18.00 - Kl 20.00

Plats: Ljungby Kulturskola

Entré: Allt prova på är gratis.

Evenemang

Nu är det dags, du som är nyfiken på vad vi gör på Ljungby Kulturskola. Kom och hälsa på oss när vi öppnar portarna två kvällar rad. Så gillar du att berätta, eller skulle vilja prova på? Ta chansen och hälsa på oss under Öppet Hus, så berättar vi mer.

Onsdag 10/1 och Torsdag 11/1 är det Öppet Hus på Ljungby Kulturskola.

Självklart finns det mycket att upptäcka och prova på här men vi vill såklart lyfta fram kursen i Muntligt Berättande. En kurs som innehåller så mycket, och som många egentligen vet så lite om…

 

Mer om kursen i Muntligt berättande:
Gillar du spänning, roligheter, skratt och otroligt mystiska, ibland överraskande skrönor eller sanningar? Vill du skapa själv, vill du hotta till en gammal berättelse och göra den till din egen? Det kommer finnas flera tillfällen att vara med och berätta för publik, i adventskalendern.

Viktigt att veta om, är att allt vi gör sker helt på dina val och du är med bara där du känner dig trygg. Så ibland blir den bästa upplevelsen när vi berättar i vår grupp.

 

Modigt

När vi träffas och tittar närmare på hur det muntliga berättandet kan fungera och verka, så blir varje tillfälle helt unikt. Desto mer vi utvecklar, och testar vårt mod och fantasi, desto mer magiskt blir det.

 

Stå på scen

Att stå på en scen, på golvet fram för en grupp, i ett rum, i en butik, på ett kalas, framför vännerna, i klassrummet, på ett bröllop, på en festival, vid brasan på stranden eller kanske som en hemlig gäst… Det är både spännande och en känsla av lycka, när träffar din publik om än bara för en kort stund, att få/kunna beröra och överraska.

 

Denna kursen är ett samarbete mellan Ljungby Kommun och Sagobygden – Sagomuseet. Tillfällen kommer då du inbjuds till berättande vid medlemsträffar och andra evenemang. Ni unga berättare är mycket uppskattade och efterfrågade!

 

HOPPAS VI SES SNART!

Kontakta oss för mer information: camilla.ek@sagobygden.se eller mia.vickell@sagobygden.se , eller ring 0372-148 55