Gränlösa veckan - Den sjungande bänken - Musik för de minsta

Datum:

Tid: 10:30 - 11:10

Plats: Godsmagasinet i Ljungby

Entré: Entré 40 kr/person. Förboka din plats.

Evenemang

Tänk om det från molnen kommer sånger singlande och hamnar framför våra fötter...

EN FAMILJEFÖRESTÄLLNING från 3 år, med MUSIK & BERÄTTELSER

Visst kan man längta bort ibland till de stora äventyren, någonstans på andra sidan horisonten. Men man behöver inte alltid resa så långt – om man tittar sig noga omkring och lyssnar uppmärksamt kan det räcka att sätta sig en stund och fundera på bänken där borta under trädet. Och med hjälp av fantasin och en del tålamod händer det: från molnen kommer sångerna singlande och hamnar framför våra fötter!

 

Välkomna stora och små till en sångstund där ”bitarna passar så bra ihop och blir till ett sjungande pussel”.

 

Nykomponerad musik och text av Per Dunsö

 

PLATS: Godsmagasinet Ljungby
PRIS: 40 kr/person. Begränsat antal platser
BOKA: biljettkiosken.se/sagobygden
INFO: 0372-14855

Arrangör Musik i Syd

 

Medverkande på scen:

Per Dunsö är kanske mest känd som en av rollfigurerna i TV-serien Solstollarna som gjorde stor succé i SVT på 80-talet. Därefter bildade han gruppen Dunsö kapell och har med dem gjort en lång rad föreställningar för barn i olika åldrar. 2008 tilldelades han Alice Tegnér-musikpriset för sitt arbete med musik för barn och erhöll 2012 SKAP-stipendiet.

Anna Lahmer är utbildad skådespelare och sångerska baserad i Karlskrona kommun. I över 30 år har hon jobbat med musik och rytmik på olika scener, i gymnastiksalar, skolor och förskolor. De senaste årtiondet har hon varit verksam inom Musik i Syd och Musik i Blekinge, dessförinnan Skara Skolscen, Teater Hialös och Byateatern, Kalmar Läns Teater.