Höstlovsöppet och upptäckardags på Sagomuseet

Datum: 2 november - 4 november

Tid: -

Plats: Sagomuseet

Entré: 70 kr/vuxen och 40 kr/barn. Förboka din plats.

Evenemang

Vi våga lova att Sagomuseet inrymmer så många figurer och historier att du skulle kunna besöka oss minst hundra gånger, och ändå bjudas på en ny berättelse vid varje tillfälle. Coolt, om du frågar någon av oss.

Under tre dagar håller vi extraöppet på Sagomuseet, med berättande för hela familjen. Vi smider planer för hemligheter och briljanta visningar, alla personliga och anpassade till varje grupp, för att just du ska få ett unikt besök hos oss.

.

NÅGOT FÖR DE MINSTA, NÅGOT FÖR DE MODIGA OCH NÅGOT FÖR ALLA!
Ibland höstens alla löv och pumpor gömmer sig berättelser ifrån när och fjärran. Vi inleder med en berättarstund för hela familjen inne i vårt berättarrum. Därefter kan de som känner sig modiga följa med in i Mörka rummet och lyssna till en ryslig berättelse eller två – vet du varför korpens skrik kunde skrämma människor från vettet?
.
HÖSTPYSSEL I LILLA GALLERIET
Slå dig ned i vårt vackra galleri och skapa en stund! Vi har fyllt pysselkorgarna med spännande saker så du kan skapa ditt eget sagospöke, eller varför inte en spindel? Fantasin sätter gränserna!

.
ÖPPET
Tisdag 2/11 – Torsdag 4/11
Tre olika insläpp per dag: kl 12.00, kl 13.30, kl 15.00
Ett besök: ca 1 tim 20 min. Begränsat antal platser.

ENTRÉ: 3 -18 år 40 kr. Vuxen 70 kr.

BOKA: sagobygden.se/biljetter
Om du är medlem i Berättarnätet Kronoberg är besöket gratis, för att det ska gälla, ringer du oss direkt och bokar din plats, 0372-14855 (kan ej bokas på annat sätt)

FRÅGOR: kontakt@sagobygden.se , 0372-148 55

 

.
FULLBOKAT på ESCAPE ROOM!

ESCAPE ROOM PÅ SAGOMUSEET

.

Tisdag 2/11 kl 18.00 & 19.00 + Onsdag 3/11 kl 18.00 & 19.00

Till höstlovet blir det premiär för spänningsutmaningen Escape Room. Skapat av tre kluriga specialister på gåtor, rebusar, mystik, rysligheter och berättelser. Du kommer bli inlåst i ett rum, där du och gruppen tillsammans ska lösa en gåta genom olika ledtrådar som gömmer sig i ett specialriggat rum där oförklarliga ting kan ske, så var på din vakt. En ståtlig vakt säkerställer ordningen och håller tiden.

.

Man har cirka 50 minuter på er att ta er ut. Mer info ges på plats.

Max 6 personer/tillfälle. Från 12 år. Pris 95 kr/person.

För mer info kontakta oss: kontakt@sagobygden.se
Mer info kommer i ett separat inlägg och bokning. Hör gärna av dig innan dess om du har frågor.

.
Varmt välkommen!