Sagobygdens musik & berättarfestival

Datum: 16 juni - 19 juni

Tid: Torsdag kl 09:00 - Söndag kl 17:00

Plats: Ljungby och Älmhult, Alvesta Kommuner

Entré: Välj mellan stort festivalpass, endagarspass eller lösa biljetter

Evenemang

Festivalen är äntligen tillbaka, i hela fyra dagar vid sin rätta tidpunkt. Mycket är nytt och mycket känns igen. Vi kommer ge program både i Ljungby, Alvesta och Älmhult och i några bygdegårdar.

DIREKTLÄNK TILL FESTIVALENS EGEN HEMVISTT – Sagobygdensfestival.se

.

Årets festival gör comeback på sin vanliga tidpunkt, helgen innan midsommar. Programmet är välfyllt, det innehåller både bredd och djup för de flesta smaker och åldrar. Kanske har du upptäckt att vi ser lite annorlunda ut? Helt rätt, det har efter en tids mangling mynnat fram till ny loggo, nytt namn och ny adress som uppdaterats, och vi är både stolta och nöjda. Samtidigt får vi erkänna att efter 33 år får vi öva på nya namnet.

.

I årets utbud finns bland annat standup, podd, vitsarnas afton, gyllene invigning, stumfilmskonsert, familjefestival som i år är helt gratis, bygdegårds program, nyheten Näcken som är en spännande samproduktion mellan Sagobygden och Musik i Syd, se den om ni kan.

.

Tillbaka är också festivalpassen, där du kan välja mellan hela helgen eller endagars, se mer till ett fördelaktigt pris. Givetvis kan du boka lösa biljetter också.

.

Har du frågor, skriv till oss kontakt@sagobygdensfestival.se  eller ring 0372-148 55

.

Varmt välkommen!