Ansökan till den uppskattade kursen på Linnéuniversitetet öppnar den 15 mars

Nyheter

Vi borde skryta mer här på Sagobygden. En av anledningarna är distanskursen "Muntligt berättande i pedagogisk praktik". Elever som har gått kursen vittnar om vilken nytta och skillnad de upplever före jämfört med efter genomförd utbildning.

Bevisligen kan berättandet vara ett extra verktyg i lådan, både för de som arbetar pedagogiskt och för de som berättar för egen del. Kursen har sedan starten 2006 utvecklats till att idag erbjuda en bredd som tilltalar de flesta, men som alla har nytta av. Genom berättartekniker, övningar, tips och inspiration och framför allt de 4 personliga träffarna bygger man upp mod och engagemang, som är användbart och ger en extra dimension när man talar eller berättar inför en grupp nyfikna lyssnare.

 

Ett tips, om du arbetar inom någon pedagogisk verksamhet idag, är det möjligt att ta med ett projekt från ditt arbete till kursen som vi kan titta närmare på tillsammans.

Klicka vidare på länken här nedan får du träffa några elever som har gått kursen och även ett par av ledarna, Camilla och Ola. Har du frågor, hör av dig till tine.winther@sagobygden.se

 

Länk till mer information om kursen och vidare till ansökan.

PS: Ansökan öppnar den 15 mars och stängs 15 april. Dela gärna vidare information om kursen i ”Muntligt berättade i pedagogisk praktik”. Vi ses !