Artisterna till årets festival är släppta

Nyheter

Vi rekommenderar dig att läsa på om årets artister. Det kommer garanterat underlätta när du sitter med programmet och ska göra dina val vid biljettbokningen.

ARTISTSLÄPP FÖR FESTIVALEN 2023
Kära nyfikna och otåliga vänner, nu kan vi på Sagobygdens Musik- & Berättarfestival äntligen stolt presentera årets artister som nu ligger upplagda redo att kittla dina sinnen.
.
Du hittar både känningar och okänningar. Bland annat superrockaren Magnus Rosén från Hammerfall som debuterar på festivalen. Han är ett av två fullblodsproffs i en föreställning vid Cliff Burtons minnessten, tillsammans med berättaren Mikael Thomasson. (woops, kanske var det en liten hemlis…)
.
Vad gäller program och biljettsläpp så finslipar vi på detta en aningens stund till innan det blir offentligt, så håll ut och håll i. Framförallt, läs på om artisterna, som redan nämnts, det kommer underlätta när det blir dags att välja mellan programpunkterna. Som alltid, årets upplaga blir givetvis den bästa hittills. Välkommen in till festivalens hemsida; sagobygdensfestival.se
.

Har du frågor, hör av dig till kontakt@sagobygdensfestival.se

Varmt välkomna in!