Berättarskatten - En skatt rikare

Nyheter

Känner du till att det finns över 200 berättelser här på hemsidan, som du kan lyssna på när du vill? Tio nya detaljrika bilder ramar numera in Berättarskattens startsida på ett lustfyllt sätt. Svårt att slita sig, om du frågar oss.

Sagobygdens Berättarskatt har funnits med sedan länge. Nu är den så gott som klar och uppgraderad på olika nivåer. Pricken över i, blev tio nya fantastiskt sinnrika bilder från illustratör Kattis Strömgård. Bilderna symboliserar de olika kategorierna som till exempel Spökhistorier, Barnsagor, Roliga berättelser, Levnadsöden. När du landar in på sidan är vår förhoppning att du som besökare skall bli nyfiken, inspirerad och söka dig vidare mellan historierna.

.

Att lyssna på Berättarskatterna kan vara en tillgång i pedagogiskt syfte för både barn och äldre, hur man kan berätta, eller om vad man kan berätta om. Skatterna fungerar självklart även som skön underhållning, att bara lyssna och njuta helt enkelt.

.

En sak till! Du kan vara med och bidra till att Berättarskatten växer ännu mer genom att tala in en historia, ett levnadsminne eller vad som helst som du tycker kan vara av intresse för andra. Du spelar in en ljudfil, och mailar den till oss. Kontakta oss gärna först, så berättar vi hur det kan gå till: kontakt@sagobygden.se

 

Klicka här för att komma direkt till Berättarskattens startsida