Årets festivalprogram och artister upplagt

Nyheter

Festivalen är åter tillbaka helgen innan midsommar, 16-19 juni. Med ett fullmatat programutbud av berättande och musik. Vår 33-åriga festival har dessutom fått ny kostym, nytt namn, ny logga och ny adress till hemsidan.

Nu är hela programmet släppt och artisterna uppe på hemsidan. Passa på att ta en nogsam titt och välj ut dina favoriter, så du är redo när biljettbokningen öppnar.

Klicka här för att komma till festivalsidan

.

Vad sägs om Stumfilmskonsert med live komp, Livepodd om smålänningen André, Stand up Gul kul och 40 och stråkstjärnorna Musica Vitae och mycket mer. På festivalens sista dag, söndag 19 juni, erbjuds också festivalprogram på flera olika platser i hela Sagobygden. Du hittar också stammisinslag som Afternoon Tea, invigningskvällen, kavalkader, vitsarnas afton, familjefestivalen, öppen scen och nischade seminarium.

.

Vi håller på biljettsläppet ett litet tag till. Du kan känna till att festivalpassen är tillbaka, där du väljer mellan en- eller flerdagarspass. Gensvaret från 2019, när det introducerades, var mycket bra, med den stora fördelen att du kan uppleva flera föreställningar till ett mycket fördelaktig pris. Det är också ett perfekt tillfälle att våga vara nyfiken på nya okända program. Årets programbredd och djup har det gemensamt att de både roar, oroar och berör, var och en på sitt sätt. Nu kan vi bara längta hela vägen fram till den 16 juni.

.

Har du frågor hör av dig till oss: kontakt@sagobygdensfestival.se