Festivaltips - Digitalt jam och berättande

Nyheter

Berättelser och musik vid den digitala lägerelden - Det blir en direktsändning mellan Skottland och Sverige, och två filmade föreställningar, en smak på festivalen för dig som inte är på plats.

FESTIVAL DIGITAL – VAD INNEBÄR DET?

 

I år är det ett speciellt år på många sätt, en skillnad som du kanske redan upptäckt är att det är endast artister från Sverige i programmet, det finns också några av er som väljer att inte resa till Ljungby just i år pga omständigheterna. I planeringsarbetet kläcktes så idén att istället erbjuda några föreställningar digitalt, via Sagobygdens Facebook-sida eller Zoom. Vi presenterar stolt följande tre föreställningar;

.

Lördag 14 augusti – Två förinspelade föreställningar med musik och berättande, visas på film både på Ljungby Museum och på Sagobygdens Facebook-sida. Gratis!

Kl 13.15 – Livets berättelser och musik om födelse, kärlek och död

Kl 16.15 – Strathspey Stories – Voyage Series – A Nation Shaped by the Sea

.

PÅ DIREKTLÄNK mellan Skottland & Sverige…

Svängigt, vackert – en ny upplevelse vi testar tillsammans, via Zoom, länk kommer efter bokad biljett. Berättelser och musik vid den digitala lägerelden – det kan vara något av det mest nyskapande du varit med om, ett digitalt jam för berättare och musiker!
Kl 21.00 CEILIDH – Berättelser och musik, kavalkad vid den digitala lägerelden

.

PS: Du får gärna höra av dig till oss efteråt och berätta hur du upplevde denna möjlighet att följa med digitalt.