Gemensam festivalsatsning - vi tar bussen till Ljungby och Värnamo

Nyheter

Två helt unika festivaler med fullspäckade program och upplevelser som arrangeras på platser som bara ligger en halvtimmes resa ifrån varandra.

Sedan många år har Ljungby Berättarfestival gästat Gummifabriken i Värnamo under en av festivaldagarna, med ett axplock av festivalens utbud. I år kommer vi pröva en ny form av samarbete där vi tar festivalbussen till hjälp och erbjuder Värnamo-borna en gratis tur till Ljungby, lördagen 18 juni under festivalen. Givetvis följer en av våra härliga berättare med på turen som ciceron och inspiratör inför dagen. (Biljettbokning släpps senare i vår. Begränsat antal platser.)

.
Så kommer det fina i denna gemensamma festivalsatsning…

Till Värnamo Filmhistoriska Festival, som är den första och enda i sitt slag i hela Sverige, kommer intresserade från Ljungby med omnejd att kunna åka med en gratis festivalbuss upp till Värnamo, lördagen 23 april.
(För mer info skriv till elin.ljungqvist@varnamo.se)

.

Pressträff
Fredag 8 april kl 13.15 blir det pressträff på Gummifabriken i Värnamo

Då berättar vi mer om denna gemensamma satsning och festivalernas innehåll.

Arrangörer är Ljungby kommun, Värnamo kommun och Sagobygden

Är du intresserad, anmäl dig till: emelie.s.olsson@ljungby.se

 

.

Bakgrund
21 – 24 april är det premiär för Värnamo Filmhistoriska Festival i Gummifabriken och den 16 – 19 juni arrangeras Sagobygdens musik- och berättarfestival. Det är två helt unika festivaler med fullspäckade program och upplevelser som arrangeras på platser som bara ligger en halvtimmes resa ifrån varandra.

Läs mer om festivalerna:
Värnamo Filmhistoriska Festival
Sagobygdens musik- och berättarfestival
(festivalsidorna uppdateras löpande. har du frågor skriv till kontakt@sagobygdensfestival.se)

.

VARMT VÄLKOMMEN!