Har du sett ut dina favoriter?

Nyheter

Nu har biljettbokningen öppnat och vi hoppas du hunnit scrolla igenom programmen. I vanlig ordning hävdar vi att årets festival kommer bli den bästa hittills. Vad tror du?

Den som väntar på något gott, väntar aldrig… Hur eller hur, nu är det hög tid att reservera en stund för programkoll och bokning av biljetter till Sagobygdens Musik & Berättarfestival, den 16-19 juni. Välj mellan stora festivalpasset, endagarspass eller vanliga lösa biljetter. Allt är möjligt 🙂

.

Några nyhetstips! Din podd på jorden – om Smålänningen Andrée, Häxan – En stumfilmskonsert (!), Sägenresan – En digital sägenkarta med märkliga händelser i Sverige, söndagens Bygdegårdsföreställningar och besök på Folkets Hus i Älmhult och Alvesta!

.

Några kändistips! Afternoon Tea, Vitsarnas afton, Helkväll med kavalkad-invigning på Grand, Familjefestivalen (alla barnprogram är gratis i år!) och söndagens Berättarfrukost (mums).

.

Frågor är alltid välkommet, likaså om du behöver tips på boende, programval eller biljettbokning. Vi finns här: kontakt@sagobygdensfestival.se

Varmt välkommen!