Meg Nömgård lämnar Sagobygden

Nyheter

ATT ARBETA PÅ SAGOBYGDEN HAR VARIT EN YNNEST, JAG HAR KÄNT GLÄDJE VARJE DAG HÄR SÅ BESLUTET HAR INTE VARIT LÄTT.

PRESSMEDDELANDE 20 maj 2021

Meg Nömgård lämnar Sagobygden
Tillträder tjänsten som Slottschef på Kalmar Slott, 1 september.

 

Efter nio år på Sagobygden kommer vår verksamhetschef Meg Nömgård anta nya utmaningar. I september tillträder hon tjänsten som ny slottschef på Kalmar Slott. Meg har varit en mycket uppskattad chef som lagt ner ett stort engagemang i sitt arbete.

 

Hon har också varit en av de drivande i att utveckla Sagobygden och sprida kunskap om vårt sätt att arbeta med den muntliga berättartraditionen, världen över. Det är inte utan sorg i hjärtat vi tackar Meg för värdefulla insatser i vår verksamhet, samtidigt som vi givetvis önskar henne stort lycka till med sitt nya uppdrag.

 

”Att ha fått arbeta på Sagobygden har varit en ynnest för mig. Det har inte funnits en dag då jag inte känt glädje över mitt arbete. Därför har detta beslut krävt noga övervägande. Jag är oerhört stolt över att fått vara en del av Sagobygdens fina utveckling.

 

Vår framgång beror på ett fantastiskt kollegialt samarbete, Berättarnätet Kronobergs medlemmar och de positiva relationer vi har till våra många samarbetspartners, lokalt, regionalt, nationellt och internationellt.

 

Jag lämnar en Sagobygd som är starkt rustad för framtiden, med oerhört stor kompetens och som kommer fortsätta arbetet vidare.

 

Jag kommer förbli medlem i Berättarnätet Kronoberg, för ni vet ju hur det är, en gång berättare, alltid berättare! Från djupet av mitt hjärta vill jag tacka er alla jag mött, det är ni som gjort allt möjligt. På återseende. ”
/Meg Nömgård

 

För mer information och frågor kontakta;

Per Gustavsson
Styrelseordförande Berättarnätet Kronoberg – Sagobygden
per.gustavsson@telia.com
070-631 30 93

Meg Nömgård
Verksamhetschef Sagobygden
meg.nomgard@sagobygden.se
072-644 60 20