Nyhetsbrev från Sagobygden

Nyheter

NÅGRA LEDTRÅDAR - SÄKRA ANVÄNDBAR INFORMATION FRÅN EN "UNESCO UTVALD" FÖRENING SOM ERBJUDER UPPLEVELSER, SAMMANHANG, KULTURARVS-KREATIVA-PROGRAM, UTFLYKTER, MINNESVÄRDA ÖGONBLICK, FESTIVALEVENT, UTSTÄLLNINGAR, FÖR HELA FAMILJEN ÅRET OM.

Årets sista nyhetsbrev

 

HEJ BÄSTA NI!

Här kommer en hälsning från oss på Sagobygden. Vi hoppas du har det riktigt bra och att du precis som oss, siktar mot nytt år och nya tider, där vi åter kan träffas och uppleva unika evenemang och projekt tillsammans. Vi kan blicka tillbaka på ett annorlunda år, där restriktioner och skiftande rekommendationer utmanande oss ordentligt. Dock har det gått bra, och om vi får skryta, så blommade kreativiteten som aldrig förr.

 

Med gemensamma krafter skapade vi nya sätt att arbeta på för att kunna vara fortsatt tillgängliga, på nya uppskattade mötesplatser som digitalt, ute i natur och trädgård, och mer nischat och publikanpassat när det tilläts. Nu går vi in i det nya året med gott mod, nya idéer och en flexibilitet som kan anpassas utifrån aktuella rekommendationerna….

Fortsättningen kommer direkt hem till dig, så snart du mailat in din intresseanmälan;

 

Märk din hälsning med ”Nyhetsbrev” i ämnesraden.

Det är givetvis helt gratis! Varmt välkommen!
kontakt@sagobygden.se