Vi reser till Schweiz 2022 - Häng med!!

Nyheter

Endast det bästa är gott nog, när vi* reser till Schweiz nästa sommar kan du vara säker på att vi kommer få uppleva de bästa utflyktsmålen i området kring Bern, och du har chansen att åka med. Det finns ett begränsat antal platser, så först till kvarn gäller.

TÄNK, EFTER NÄSTAN TVÅ ÅRS PLANERANDE  HAR VI ETT UPPLÄGG KLART FÖR RESAN  25/8 – 4/9 2022
.
Våra personliga och mycket kunniga reseledare Andrea och Hansjürg guidar oss till sägenomspunna platser i de vackra dalgångarna och de hissnande alperna. Vi besöker pittoreska små städer och byar, slott, museum som slår vakt om säregna schweiziska kulturarv och åker båt över sjön Vierwaldstätter till en sägenplats knuten till legenden om Wilhelm Tell.
.
Vi åker med järnväg genom alppass, i gondoler högt upp i bergen och de som önskar kan vandra vidare upp på höjderna. Vi hinner också med att besöka Gruyère och smaka på ost och choklad. Vi avslutar med en berättarkväll i Luzern tillsammans med Andreas schweiziska berättarvänner.
.
Detta kommer bli en helt unik upplevelse. Hela resan är skräddarsydd för oss, och alla resmål är noga utvalda och de ligger i området kring Bern. Här nedan kan du ladda ner mer info, och du kan även kontakta Per som gärna berättar mer och svarar på frågor som dyker upp. Hoppas vi ses!!!
Per Gustavsson, ordförande i föreningen* : 070-631 30 93 eller per.gustavsson@telia.com

.

* Sagobygden – Berättarnätet Kronoberg är det som arrangerar resan, och du behöver vara medlem för att ta del av erbjudandet. Medlemskap kostar endast 150 kr/person eller 250 kr/familj per år, gäller från nu och hela 2022 om du bestämmer dig snart.

.

Ladda ner information om resan till Schweiz

Ladda ner dagsprogrammet