Dag före dag före festivaldagarna...

Nyheter

Har du bokat dina biljetter? Har du fullt upp eller får du plats med någon ytterligare programpunkt? Har du sett att det ges program på många olika platser i Sagobygden under söndagen 18 juni?

Nedräkningen till årets festivalstart går bra och så gör även programläggningen. Vi har lagt extra fokus på att du som besökare ska hinna uppleva mer och kanske slippa välja bort något bra. Vill du få tips, ring oss gärna på 0372-14855 så hjälper vi till. För att navigera rätt, kan det vara smidigt att ha det tryckta programmet till hands.

Det finns att hämta på Sagomuseet i Ljungby, hos Musik i Syd på Nygatan i Växjö, Bibliotek och andra informationsställen.  Du kan också LADDA NER programmet här, eller skriv till oss så postar vi: kontakt@sagobygdensfestival.se

.

sagobygdensfestival.se får du också en bra översikt dag för dag, vad som erbjuds för barn och vilka program som ges i hela Sagobygden. Festivalens centrum för information och biljetthantering finns i museibutiken på Sagomuseet.

.

Något vi är extra stolta över
Det är att kunna erbjuda fri entré till alla program för barn. Att vi, Sagobygden och Musik i Syd, har samproducerat två superunika föreställningar kring två historier och två sägenplatser 18 juni; Cliff Burtons Minnessten och Ingeborg i Mjärhult .
Att du kan lyssna till självaste Emil Jensen i en konsert och en talkshow på Grand i Ljungby 17 juni.

Nu är det hög tid att ta en titt i programmet, läs på och välj ut dina godbitar. Biljetterna bokar du här.

 

Varmt välkommen till årets bästa festival, och mysigaste om du fråga oss!