Var med och påverka i Berättarnätet Kronoberg

Nyheter

Nu har vi hunnit en bit in på det nya året och vi närmar oss ett par av årets viktigaste datum, 24/2 som är sista dagen att bli medlem för att kunna lämna in din motion och få rösträtt till årsmötet som äger rum den 24/3.

DU ÄR VIKTIG OCH DU KAN PÅVERKA

Som den ideella förening vi är, Berättarnätet Kronoberg, är medlemmarna, det vill säga du, oerhört viktig. Ditt stöd är en stor del i Sagobygdens framgång och det betyder att arbetet med att bevara och utveckla det muntliga berättandet kan fortsätta verka och göra skillnad. Om vi får säga det själva, så märker vi att vi verkligen behövs, av den uppskattning vi möter från besökare och när vi är ute på uppdrag. Det är samtidgt viktigt att du känner dig välkommen till denna aktiva förening, som deltagare på evenemang, festival eller på annat sätt är en av oss.
.
OBS: Som medlem har du möjligt att lämna in motioner till årsmötet för att vara med och påverka föreningens utveckling. Din motion behöver vara ordförande till handa senast torsdagen 24/2-2022
Maila till per.gustavsson@telia.com

.

MEDLEM
För att få rösträtt på årsmötet behöver du betala in din medlemsavgift senast torsdagen 24/2. Årsmötet äger rum torsdag 24/3, mer info om detta kommer. Alla fördelar med att vara medlem kan du ha hört och läst om tidigare? Vi kan bara upprepa – DU ÄR VIKTIG och DU ÄR UPPSKATTAD. Till dig som redan betalt in medlemsavgiften skickar vi en stor guldstjärna.

.

Medlemskapet per år, kostar endast 150 kr/person, 75 kr/ungdom eller 250 kr/familj.
Kan betalas på två sätt; Bankgiro 5033-2303 eller Swish 123 175 68 99
Märk inbetalningen med ditt namn och skriv ”medlemsavgift”
Och maila också in dina kontaktuppgifter till: kontakt@sagobygden.se eller ring oss 0372-148 55
.

Har du frågor kring medlemskap och vad det innebär, är du varmt välkommen att ringa eller maila oss
Klicka här för att läsa mer om medlemskapet.

.

Varmt välkommen till en aktiv och inspirerande förening som erbjuder något för alla smaker och åldrar!